Beleggingspanden

Wilt u in vastgoed beleggen? Neem dan contact met ons op, Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.

Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert. Onder de rubriek "aanbod" staan meer dan 250 beleggingsobjecten, misschien staat hier een beleggingsobject bij waar u interesse in heeft?

Als wij nieuwe beleggingspanden hebben sturen wij een emailbericht. Als u dit bericht ook (gratis) wenst te ontvangen, kunt u uw email adres bij ons achterlaten. Onder de rubriek "mailinglist" in de linkerkolom van deze pagina, kunt u uw gegevens invoeren.

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw beleggingspand via deze website te koop aan te bieden. Wij zijn u hier graag verder mee van dienst. Op basis van 'no cure no pay' doen wij u graag een voorstel toekomen. Maak hiervoor vrijblijvend gebruik van ons aanmeldformulier onder de rubriek "diensten".

Bel of email ons gerust voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Contactgegevens:
Tel: 030-225.31.12 
(Telefonisch bereikbaar op werkdagen van: 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur)

E-mail: info@beleggingspanden.nl
http://www.beleggingspanden.nlHome   ::   Huizenprijzen   ::   Beleggingspanden   ::   Makelaars   ::   Contact